Csak várj ... "Iszlám Állam felfedi azt csempészett ezer szélsőségesek Európába

Operatív dolgozó Iszlám Állam felfedte a terror csoport sikeresen csempészett ezer titkos dzsihádisták Európába.

A szíriai operatív azt állította, több mint 4000 rejtett ISIS fegyveresek már csempészett nyugati nemzetek Getty • IG
A szíriai operatív állította, több mint 4000 rejtett ISIS fegyveresek voltak csempésztek be az EU-
A szíriai operatív azt állította, több mint 4000 rejtett ISIS fegyveresek már csempészett nyugati nemzetek - rejtett között ártatlan menekülteket.
Az ISIS csempész, aki a harmincas éveiben járó, és le, mint akinek nyírt jet-fekete szakállal, kiderült, a folyamatban lévő titkos művelet teljes siker.
"Csak várj," mosolygott.
Az Iszlám Állam operatív beszélt kizárólag BuzzFeed azzal a feltétellel, névtelenséget, és úgy vélik, hogy az első, hogy erősítse tervek beszivárogni a nyugati országokban.
Iszlám Állam, más néven IS és ISIS, úgy vélik, hogy aktívan csempészet halálos fegyveresek egész gyéren őrzött 565-mérföldes török ​​határon és a gazdagabb európai nemzetek, elárulta.
Ezek után jól kitaposott utat tett meg a menekültek és migránsok menekülő, utazás a határ túloldalán Törökország majd a hajók az egész, hogy Görögország és Európa-szerte.
Jelenleg több mint 4000 rejtett ISIS fegyveresek "kész" az egész Európai Unióban, azt állította.
Az operatív mondta a fedett beszivárgás volt a kezdete egy nagyobb telken elvégzésére bosszút támadások a Nyugat, megtorlásul az USA vezette koalíció légicsapások.
Azt mondta: "Ha valaki támad nekem, akkor biztos fogok támadni őket vissza."
Álarcos fegyveresek Iszlám Állam felvonulás egyik terror csoport propaganda videók  IG
Álarcos fegyveresek Iszlám Állam felvonulás egyik terror csoport propaganda videók
Ez a mi álom, hogy legyen egy kalifátus nemcsak Szíriában, de az egész világon, és mi lesz, hogy hamarosan, Isten is úgy akarja
ISIS operatív
Iszlám Állam szélsőségesek kihasználják a fejlett országok "nagylelkűség felé menekültek beszivárogni Európában, mondta.
A halálos ISIS fegyveresek használni a helyi csempészek, hogy a keverék és az utazás között egy hatalmas hullám az illegális bevándorlók árvíz Európában.
Több mint 1.5million menekült Törökországba egyedül - kétségbeesetten menekülni a vérontást Szíriában.
Török kikötővárosban, mint Izmir és Mersin, menekültek ezrei kockázati egész Földközi törekszik Olaszország, mondta.
Aztán a többség számára nagyobb barátságos nemzetek, mint Svédországban és Németországban fordult át magukat a hatóságoknak és vonzó menedékjogot.
Egy iszlám állam harcos brandishes radikális csoport jet-fekete zászló IG
Egy iszlám állam harcos brandishes radikális csoport jet-fekete zászló
"Mennek mint menekültek," mondta.
Két török ​​menekült-csempészek alátámasztani állításait a ISIS szíriai operatív.
Egy elismerte, hogy segítsen a több mint tíz képzett ISIS lázadók beszivárogni Európa leple alatt a menedékkérők.
Azt mondta: "Küldök néhány harcosok, akik szeretnék menni, és látogasson el a családjukat.
"Mások csak menjen Európába, hogy kész."
Az Iszlám Állam csoport megszerezte az irányítást a hatalmas népcsoportok Irak és Szíria az elmúlt évben  IG
Az Iszlám Állam csoport megszerezte az irányítást a hatalmas népcsoportok Irak és Szíria az elmúlt évben
A szíriai operatív, az egykori tagja a nemzet biztonsági erők, mondta ISIS nagyszabású tervei voltak előttünk.
Azt mondta: "Ez a mi álom, hogy legyen egy kalifátus nemcsak Szíriában, de az egész világon," mondta ", és mi lesz, hogy hamarosan, Isten is úgy akarja."
Az operatív megállapodtak abban, hogy a találkozó a sürgetésére egykori Szabad Szíriai Hadsereg tettes, aki együtt harcolt vele a háborúban.
A szíriai azt mondta, már engedélyt részt venni az ülésen feljebbvalója ISIS - radikális által említett csoport tagjai, mint egy "emír". 
Azt mondta: "Vannak dolgok, én vagyok szabad mondani, és néhány dolog, nem vagyok."
Az ülés során, az operatív azt mondta, úgy jövőbeni támadások csak célba a nyugati kormányok - nem civilek.
Bár részleteket a terror cselekmény valamit ami felett kevés kontroll, azt állítja. 
A kinyilatkoztatás után jön egy szóvivője Iszlám Állam idén felszólította muszlimok nyugaton elvégzésére terrortámadások.
Migránsok CalaisGetty
Az informátor azt mondta, hogy csempészett emberek körében a bevándorlók
A dzsihádista mondták nyugati követői, ha volt lehetősége, hogy "fészer egy csepp vér" a nyugati országokban - akkor ezt meg kell tennie.
Szóvivője Abu Mohammed al-Adnani is dicsérte terrortámadás, ami történt Ausztráliában, Belgiumban és Franciaországban.
Azt mondta: "Mi megismételni felhívásunkat, hogy a muszlimok Európában, a hitetlen nyugati, és mindenhol a cél a keresztesek a saját hazájukban, és bárhol is találja őket.
"Mi lesz ellenségei, az Isten előtt, hogy minden muszlim, aki deríthetnek egy csepp vér egy keresztes és tartózkodik a ugyanezt egy bombát, golyó, kés, autó, szikla, vagy akár egy rúgást vagy ütést."
A török ​​külügyminisztérium hivatalos mondta hatóságok aktívan dolgozik, hogy szigorúan a menekült-csempészet.
Rámutatott, hogy mivel Európában elfogadja kevés menekült legális csatornákon, a kereslet a csempészet nőtt.
"Az illegális migráció óta fontos kérdés, és Törökország elleni hatékony ellene," a hivatalos, aki elutasította, hogy kell nevezni, megerősítette.
"Természetesen a leghatékonyabb módja annak, hogy véget vessen az összes ezeket a problémákat lenne azonnali intézkedést a nemzetközi közösséget, hogy megoldja a szíriai konfliktus."
Arra a kérdésre, az embercsempészet Iszlám Állam szövetkezetek hajókon ártatlan menekültek, a névtelen tisztviselő azt mondta, hogy kormánya nem volt tudatában a cselekmény.
"Nem kell, hogy az adott intelligencia," mondta.
"Törökország már vesz nagyon szoros elleni intézkedések [ISIS] az összes képességeit a kormány."
Promotált történetek
Új hozzászólás küldése
846 Hozzászólások
Az igazság 58 perce
Megadjuk magunkat! Az uralkodó elit az EU-ban és Nagy-Britanniában nincs intelligencia, ész és akarat, hogy még fontolgatják, hogyan kigyomlálni az al emberi mutánsok a többi, mert árnyékolás és védi saját. Ezek mind együtt, de mi ostoba bolondok és polgári jogok a hab a világ és a gyilkosok népünk látja ezt?
Wills999 1 órája
Ó micsoda meglepetés!
infidelandproud 1 órája
A trójai faló van. Most a levét az emberek :(
hagyja a brit amíg még lehet 1 órája
ti ALL áldozatai lesznek előbb vagy later.the egész Európa lesz a 3. világ kontinensen, mint a mocskos WC ezeket a hitvány állatok származnak .............. igazán és valóban minden ÍTÉLVE ..........................
KM 2 órával ezelőtt
Üdvözölve minden az emberek Németországban lesz felelős a halálos veszélyt Európának meg kell szenvedni. a harmadik alkalommal 100 éven belül.
Whoisit 2 órával ezelőtt
Ha vannak olyan haláleset miatt a terrortámadás, csak egy személy, aki felelős ebben az országban, és ez Cameron. Minden békéltetők nem számít, milyen párt támogatják is vétkes, mivel ez volt ismert, mielőtt a legutóbbi választás, és nem vettük figyelembe. Ez a kormány álljon le, és hagyja, hogy valaki képes és előrelátó módon enyhíteni ezt a helyzetet, amely csak akkor oldható meg, meghagyva az EU. Ezek mind tálca feladatmeghatározásokba hazájukba, és ki kell próbálni a bíróság a tetteikért.
Kellékeket 2014 2 órával ezelőtt
Mit jelentenek a politikusok úgy vélik, a britek fognak csinálni az első jelei a terrorizmus ezen country.They nem bízik a rendőrség és a politikusok, vagy azok veszik a törvény saját hands.Their lesz anarchy.Enoch volt right.Follow UKIP

komorembon 3 órával ezelőtt
Az emberi jogok nevében, Európa Unió fog szenvedni többet a terrorizmus a jövőben
David 3 órával ezelőtt
Bezár és lerombolja minden mecsetben, az Egyesült Királyságban, akkor nem lenne nyilvánvaló, hogy aki szeretné integrálni, és aki nem, akkor ők hagyhatnak.
Válasz 
1 válasz
Flippity Gibbit 2 órával ezelőtt
Nincs szükség arra, hogy lerombolja őket, csak vissza minden vallási és jótékonysági adókedvezmények és támogatások és szorosabban működjenek együtt a kisebbségi vallások, amelyek szeretnék, hogy integrálja és élni és élni hagyni, mint a szikhek, a hinduk, buddhisták, stb, stb
Perrywinkle 5 órával ezelőtt
Ha "csak" 5% a muszlimok vonuló Európába készek engedelmeskedni szent könyv úgy néz ki, Merkel meghívta mintegy 40.000 erőszakos dzsihád. Cameron 20k csak 1000 jön elkövetni azonnali erőszak ellenünk. Az EU az ellenség Európában csakúgy, mint az iszlám. 

EdSaxon 5 órával ezelőtt

Minél hamarabb kijutunk az EU amellett, hogy arányos képviselet egy angol parlamenti az előbb keresztény-Britannia megint szép lesz. Mert félek, Németország, Franciaország, és előzetes brit Spanyolország csúszós úton az rekindling európai háborúk elfordításával vak szemet a veszély, hogy az emberek a Közel-Keleten, Észak-Afrikában és néhány viteldíj keleti nemzetek, mint például Pakisztánban. 
 
Válasz 
1 válasz
Perrywinkle 5 órával ezelőtt
Sahih International A zsidók azt mondják: "Ezra fia Allah"; és a keresztények azt mondják: "A Messiás Allah fia." Ez az ő nyilatkozata a szájukat; utánozzák a mondás, akik hittek [előttük]. Allah okozzák; hogyan vannak megtévesztett? _______ A Korán Sura 09:30 Minden a pusztítás a zsidók első, majd a keresztények 
 
 

 

markonthebark 8 óra
Az elképzelés a képeket (menekültek) hozza Kár, de sajnos, rendkívül eltérő véleményét az élet (mivel hitük) a szűrés minden problémát előre, nemhogy a logisztikai problémák. Eltéríti pénzt és erőforrást segítenénk saját (leginkább, akik dolgoztak, hogy a pénz, hogy támogassa a nagyon életforma most veszélybe sodorná) nem lesznek népszerűek, és csak akkor kap drágább HA (nem, ha) probléma itt kezdődik.
markonthebark 8 óra
A menekültek elhagyják a háború, de így ez is velük. Azt hiszem, az életmód által élvezett európaiak, ha lesz rosszabbra fordult. Azt is tudom, hogy a területek egyre muszlim, így a demokrácia megeszi önmagát, ez indulhat csak egy tanács, hogy kezdődik (ha az általuk birtokolt többségi, a szavazás szabályai) és részben ezért az Egyesült Királyság gov. megijedt a gettókban vagy egy csoport / vallás / stb., átveszi területe.

TimTremblay 11 óra
Mindazok, úgynevezett "bevándorlók" lesz, hogy le kell ölni ~! Vagy azok fognak ölni ~ !! Európa és a szabad világ ostoba, hogy bíztak azok Scum Táskák ~! Wake TF UP ~ !!!

GeorgeWest 14 óra
Biztos, hogy nem. Ezek mind csak rossz menekültek keres egy biztonságos helyre (hogy megéri előnyök)
Válasz 
1 válasz

doubtit 14 óra
Az alábbiakban egy átirat International Business: Yusuf Mia válaszolva Jossef Perl - talán Britian (sic!) És az Egyesült Államok meg kellett volna tartani a mocskos mancsát le ezeket a "iszlám zelóták" országok ... Líbia, Irak, Afganisztán .... Catchin célzok van mate ... ??! Még a koronázási ékszereket a prostituált királynő büszkén mutatja a vére az évek az országok bűncselekmények .. Ideje fizetni az árát International Business News szeptember 4., 2015 Ha valaha is a politikusok és a flúgos bal média meg kell érteniük a gyűlölet muzulmánok felé hitetlenek akkor ez mindent megmagyaráz. 

 
 

 

 
Ananász 15 órája
Írd alá a petíciót a kormány petíciót honlapján azt mondja nem több bevándorlót.
Ananász 15 órája
Ez csak akkor kerülhet egy Isis atrocitás a kontinentális Európában és a pokol lesz elengedem. És sajnos ez fog történni. Az EU és Nagy-Britannia is elhagyott a saját védelmi kötelezettség az állampolgárok. Ők nem nyom, aki itt van, és ki jön.
Válasz 
2 válasz

doubtit 14 óra
Mi biztosan jobb, mint az EU-ban. Nem úgy tűnik, hogy a politikusokat az a bölcsesség, vagy jövőkép ezt az ügyet, és nem hiszem, ott a rendőrség, illetve a katonai képesség, mert leromlott, hogy sokkal rosszabb, mint mi.
veracity33 12 óra
Én woud szeretem, ha azért tévesnek bizonyult. Sajnos azonban egyetértek, hogy ez szinte elkerülhetetlen. Azt hittem, ez az első feladata a kormány, hogy megvédje az embereket.
RIP-UK 15 óra
Mindent meg kell tennünk, amit Uganda tette a 1970-es, hogy úgy tűnt, működik.
Watchdog2 16 óra
Trouble with Anglia találjanak, hogy tetszik és elsodorja a őrület.
-2
Dave / M'cr 16 óra
kösz idéző ​​youtube videó "ISIS újoncok vonat Németországban" - talán Bob Geldof is van néhány ilyen

DuncanFraser 17 órája
Már Juncker dolgozott ki, hogyan fogják elosztani még?
Yorkiebar 18 óra
Nincs más választásunk, mint várni, hogy az lesz a politikusok. Ugyanakkor nem szabad alábecsülni az angol történelem figyelmezteti, hogy lenne egy nagy hiba a részét, aki tenne nekünk kárt.

Nyilvánvaló 18 óra
"Jelenleg több mint 4000 rejtett ISIS fegyveresek" kész "az Európai Unióban" Tényleg? Top tipp - Minden ilyen fegyveresek próbál belépni az Egyesült Királyságban is weeded ki az egyszerű célszerű eltávolítása a fegyvert, mert jönnek a vámon. / szarkazmus Vidám propaganda cikket 

 

Jom 18 óra
Nézd meg ezt a videót a német Utube. Google ISIS toboroz a vonatok a német "ISIS újoncok kiabálni:" Allah Akbar "menekült vonatok fog Németország A második videó egy magyar táborban, ahol ők is kiabált Allah Akkabar. 

 

 

NormanMiles 20 óra
Milyen egy rakás codswallop, hogy nem csempésznek senkit, csak jött beírni a hátán egy teherautó, és most egy szállodában táplálni, és adott pénzt ...... Egyáltalán nem csempészet részt semmiféle .... Több ISIS bull5hit
Válasz 
1 válasz
pollypleck 15 órája
ha annyira igazuk nincs csempészni sem őket, ők csak sétáltak, mint a többi, nem ellenőrzi, és lehet járni, akkor lehet a legnagyobb terrorista, gyilkos pedofil minden megengedett járni, ha akarnak, és Joe szappan már tudja, a korosztály, amely az Egyesült Királyságban vonz ezeket ISIS mint Ithink hogy az Egyesült Királyság a következő célpontjuk, amikor halmoztak fel elég nekik